TUBİTAK DESTEKLİ PROJELERDE FAKÜLTEMİZDEN REKOR DÜZEYDE BAŞARI

Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda “girişimciliği” ve “sürdürülebilirliği” kendine vizyon olarak belirleyen fakültemiz, öğrencilerin bireysel gelişimine imkan tanıyan ve katma değer yaratan eğitim sistemiyle ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarının karşılığını almaya devam ediyor.
 
Fakültemiz, TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul gören 59 proje ile bir rekora imza attı.

TÜBİTAK’ın en prestijli öğrenci projeleri desteklerinden olan 2209-A ve B programlarının 2020 Yılı 2. çağrı döneminde 17 öğrencimizin projesi; 2021 Yılı 1. çağrı döneminde 23 öğrencimizin projesi, 2.çağrı döneminde ise 19 öğrencimizin projesi kabul edilmiştir.
 
Güçlü akademik kadrosu ile öğrencilerine sağladığı bilimsel donanımın yanı sıra üniversite-sanayi-sektör iş birliği anlayışının bir sonucu olarak ortaya çıkan bu başarı, gelecek başarıların da habercisi olarak görülüyor. Sürekli gelişmeyi kendisine misyon edinen İİBF, süreç içerisinde başarılarını katlayarak hedeflediği Ar-Ge Üniversitesi olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyen Üniversitemizin bu amacını gerçekleştirmsine en güçlü şekilde katkı sunmaya devam ediyor.

 

Son Güncelleme Tarihi : 22.07.2022 00:21 Okunma Sayısı : 1505

Son Haberler