1. Kariyer Günleri katılımcılarından Sayın Ali TEZEL'in Fakültemiz ve Üniversitemiz ile ilgili Habertürk gazetesinde yer alan 13.05.2013 tarihli köşe yazısı

Muğla Üniversitesi cıvıl cıvıl

Pazartesi günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde "Kariyer Günleri"nin konuğu idim. Bana ilginç gelen konu ise öğrenciler ile yönetimin bir arada oluşu oldu. Ben de üniversitede (Dokuz Eylül) okudum, 4 yıl boyunca dekanımla, rektörümle, rektör yardımcılarımla değil selamlaşmak, tokalaşmak karşı karşıya bile gelemedim. Ancak, kaldığım 2 gün boyunca İİBF Dekanı Turgay Uzun (Dekan deyince yaşlı başlı da değil gencecik, dinamik bir bilim adamı) öğrencilerle iç içe idi. Rektör ve yardımcıları da öyle. Hatta, Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanı, Abdurrahman Ayhan'ın öğrencileri ile çay içip sohbet eden tavrı beni çok etkiledi. Öğrencilere gelince, harika bir kampusta, sanki evlerinde gibiler.

Ali Tezel

13 Mayıs 2013 Pazartesi