YAZ OKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERE İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğinin 6/11. maddesi gereğince öğrenciler Üniversitede açılmamış olmak kaydıyla Üniversite dışından, derse/derslere kayıt yaptırmadan önce, ilgili bölüm veya anabilim dalı başkanlığının uygun görüşü ve ilgili yönetim kurulunun oluru ile eşdeğer ders/dersler alabilirler”.

Ayrıca Yönetmeliğin 6/12. maddesi gereğince “Öğrenciler bir dönemde sadece bir üniversitede yaz okuluna kayıt yaptırabilir”.

Yaz Okulunda Üniversitede açılmamış olmak kaydıyla başka Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin derslere kayıt yaptırmadan önce kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlığına başvuru yapmaları, başvurularının uygun görülmesi ve ilgili yönetim kurulunun olurunun alınması gerekmektedir.

Aksi halde üniversite dışından ders alan öğrencilerin almış oldukları dersler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Bu konudaki sorumluluk öğrencilere aittir.

Yaz okulu dilekçe örneği

DEKANLIK