Yaz Okulu Ders Programları

Yaz Okulu Ders Programları
 
UZAKTAN ÖĞRETİMLE YÜRÜTÜLECEK DERSLERE İLİŞKİN
UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1. Yaz Okulunda uzaktan yapılacak dersler eşzamanlı (senkron) olarak Ders Yönetim Sistemi (DYS) üzerinden yürütülür. Tüm dersler, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) tarafından belirlenen video konferans sistemi kullanılarak, sanal sınıflarda öğrencinin katılımıyla ders programında belirtilen gün ve saatte eşzamanlı yapılır.
2. Dersin öğretim elemanı tarafından, açılacak dersin e-izlencesi ve ilk 3 haftalık ders materyali (ders notları, sunumlar, web bağlantıları, forum, ödevler, vb.) derslerin başlamasından önce DYS’ye yüklenir. Geri kalan haftalarda derslerde kullanılacak içerikler de ilgili hafta başlamadan önce DYS’ye yüklenir.
3. DYS’ye her ders için en az bir ders notu ve/veya ders sunumu eklenmelidir.
4. Derslerde öğrencilerle etkileşim gerçekleştirilerek; tartışma forumları, sözlük, ödev, kısa sınav, vb. etkinliklerle desteklenir.
5. Sınavlar elektronik ortamda çevrimiçi sınav şeklinde yapılır. Öğretim elemanları, ilave ölçme-değerlendirme etkinliği olarak ödev, proje vb. kullanabilir. Elektronik sınavların yürütülmesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Elektronik Sınav Uygulama Yönergesi kullanılır.
6. Bir dersin devam şartını daha önce yerine getirmiş olan öğrenciler dahil Yaz Okulunda derslere devam zorunludur. UZEM tarafından öğrencilere her haftanın sonunda devam durumları hakkında bilgilendirme mesajı gönderilir.


Kamu Yönetimi Bölümü

İktisat Bölümü

İngilizce İktisat Bölümü 

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü

İşletme Bölümü

Son Güncelleme Tarihi : 15.09.2020 12:33 Okunma Sayısı : 3130

Son Duyurular