Sınav Sistemi Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz

18-30 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak olan Yarıyıl Sonu Sınavlarında her öğrenci Dekanlık tarafından belirlenen ve önceden ilan edilen sınav düzenine uygun hareket etmek zorundadır. Bu doğrultuda da her öğrenci sınav sisteminden ilan edilen kendisine ait sınıflarda ve belirtilen sıra numaralarında sınava girecektir.    

Öğrencilerimiz Fakültemiz web sayfasında yer alan sınav sorgulama sisteminden (http://iktisat.sinavsistem.com/ogrenciler/login) kendi TC Kimlik No’su ve öğrenci numarasını sisteme girerek gireceği sınavları, sınav salonunu ve sıra numarasını görebilecektir.  

Bu nedenle sınavlar panolarda ilan edilmeyecektir. Sistemde her öğrenci için aldığı derslerin sınav tarihi, ilgili sınava hangi sınıfta gireceği ve hangi sırada oturacağı mevcuttur. Herhangi bir hata olduğunu düşünüyorsanız aldığınız derslerle sistemde ilan edilen sınavlar uyuşmuyorsa (eksik veya fazla ise) derslerinizi obs sisteminden kontrol ettikten sonra yine de hata varsa sistemde bulunan Dekanlığa hata bildir butonuyla durumu Dekanlığa bildirebilirsiniz.

Bütün öğrenciler bu sistemde ilan edilen sınıf ve sıra no’da sınava girmek zorundadır. Aksi takdirde ilgili sınava başka sınıfta veya aynı sınıfta olsa bile başka sıra no da girmek kesinlikle yasaktır. Yoklamalar bu oturma planına göre yapılacaktır. 

 

DEKANLIK 

09.12.2015

 

Son Güncelleme Tarihi : 10.12.2015 17:38:37 Okunma Sayısı : 772

Son Duyurular