Öğretim Elemanlarımızın TÜBİTAK 1001 Cumhuriyetin 100. Yılı Çağrılı Proje Destek Programı Başarısı

Fakültemiz Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bayram COŞKUN’un yürütücü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Hasan TUTAR’ın danışman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem GÜNEŞ, Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Melek Zühre YILDIRIM, Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bekir ÖZER, Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Senem YAZICI YILMAZ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Çiğdem PANK YILDIRIM ile Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretim elemanı Öğr. Gör. Eyüp ŞEN’in araştırmacı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencisi Gamze TUTAR, Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Doktora öğrencileri Canan BUDAK, Duygu AKYÜZ ile Masauda Esmati SADAT’ın bursiyer olduğu “CUMHURIYETİN YÜZÜNCÜ YILINDA TÜRKIYE’DE KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASI: AFETLERLE DİRENÇ VE PERSPEKTİF ARAYIŞLARI” başlıklı proje, TÜBITAK 1001 Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Çağrılı Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Öğretim üyemizi ve tüm proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2024 11:50 Okunma Sayısı : 79