TEK DERS SINAV DUYURUSU

TEK DERS SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞVURULARINI 03 EYLÜL 2021 CUMA GÜNÜ SAAT 17.00’A KADAR İLGİLİ BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

NOT:
  • TEK DERS SINAVLARI DERS YÖNETİM SİSTEMİ (DYS) ÜZERİNDEN (ONLİNE/ÇEVRİMİÇİ SINAV) YAPILACAKTIR.
  • TEK DERS SINAVINA DAHA ÖNCE GİRMİŞ OLAN VE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER SINAVA GİREMEZ.
  •  TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN HARÇ YATIRMASINA GEREK YOKTUR.

TEK DERS SINAVI: 9 EYLÜL 2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10.30’DA YAPILACAKTIR.

Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin ekteki “Tek Ders Dilekçesi”ni doldurup aşağıda belirtilen bölüm sekreterliği maillerine ulaştırmalarına müteakip öğrenci işlerince kontrol edilecek ve onaylanan dilekçeler ile Tek Ders Sınavı uygulama esasları Fakülte Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra Fakültemiz ana sayfasında ilan edilecektir.
Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederiz.
DEKANLIK

Ek-1: Tek Ders Dilekçesi  (tıklayınız)

Kamu Yönetimi Bölümü Sekreteri: Çilem AKCAN, 2111416, kamu@mu.edu.tr

İktisat Bölümü Sekreteri: Nesrin ALTILGAN, 2111387, iktisat@mu.edu.tr