Öğrencilerimiz T.C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nün, Dış Politika Tanıtım Programı'na katılıyor.

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Topluluğu (UİSAT) ve farklı bölümlerden seçilen Üniversite öğrencilerimiz, 8-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında, T.C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nün, Dış Politika Tanıtım Programı'na katılıyor.

T.C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nün Dış Politika Tanıtım Programları, dış politika ve ilgili alanlarda eğitim gören lisans, yüksek lisans, doktora düzeyinde öğrenciler ile akademisyen ve uzmanları, dış politikamıza yön veren kurum ve karar alıcıları bir araya getirmeyi; farklı kesimler arasında bir ilişki ağı kurmayı ve bir diyalog zemini inşa etmeyi amaçlamaktadır. Ankara’da düzenlenen programlar kapsamında; Anadolu’nun çeşitli üniversitelerinden gelen öğrencilerin, dış politika kurumlarının işleyişini yerinde görmeleri hedeflenmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 07.05.2014 11:32:26 Okunma Sayısı : 860