Enformatik Bölümü Yarıyıl Sonu Sınavları (Temel Bilgi Teknoloji Kullanımı Dersi) Hakkında Açıklama!

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enformatik Bölümü tarafından verilmekte olan ‘ENF1801 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı’ dersinin yılsonu sınavları 8-10 Ocak 2014 tarihleri arasında çevrimiçi sınav şeklinde yapılacaktır.

Öğrencilerin sınav günü, saatleri ve yerleri, ara sınavlarda olduğu gibi http://ozd.mu.edu.tr adresinden ve Enformatik Bölümü web sitesinden duyurulacaktır. Çevrimiçi sınav sistemi yapısında, Enformatik Bölümünde mevcut bilgisayar sayıları da göz önüne alındığında, şube bazlı tek bir sınav saati belirlemek mümkün olmamaktadır. Bu nedenle, öğrencilerin derse devam/devamsızlık durumları belirlendikten sonra öğrenci bazlı sınav takvimi hazırlanarak en kısa sürede duyurulacaktır.

Diğer derslerinin sınav gün ve saatiyle çakışma yaşayan öğrencilerimiz, 3 Ocak 2014 mesai saati bitimine kadar Enformatik Bölümüne başvurmaları halinde kendileri için yeni bir sınav gün ve saati belirlenecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2013 15:44:00 Okunma Sayısı : 986

Son Duyurular