Çalıştay- VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı, Royal Arena Resort&Spa'da (Gümbet-Bodrum) gerçekleştirilecektir. (6-7 Şubat 2015)

VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı-Yer ve Konaklama

6-7 Şubat 2015 tarihlerinde düzenleyeceğimiz VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı, Royal Arena Resort&Spa’da (Gümbet/Bodrum) gerçekleştirilecektir. Çalıştayın yapılacağı otel hakkında detaylı bilgi için http://www.royalarena.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. 31 Aralık 2014 tarihine kadar çalıştay katılım başvuruları devam etmektedir. Çalıştay katılımcılarının konaklaması amacıyla Royal Arena Resort&Spa Otel ile anlaşma da sağlanmıştır. Konaklama gecelik single odada 115 TL, double odada 90 TL (kişi başı) şeklindedir. Fiyatlar herşey dahil konseptinde verilmiştir ve KDV dahildir.

VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı-Kabul Edilen Bildiriler

6-7 Şubat 2015 tarihlerinde Bodrum'da düzenleyeceğimiz VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı'nda sunulmak üzere kabul edilen bildiriler belli olmuştur. Çalıştayda sunulacak bildiler şöyledir:

- ‘The Interplay Between Institutional Logics and Networks: Academic Staffing in Newly-Founded Management Departments’-Deniz ÖZTÜRK (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi)

- ‘Çevresel Belirlenimcilik - Özgür İradecilik Tartışması Ekseninde Örgütsel Unut(ama)ma Fenomenini Yeniden İdrak Etmek: Bir Devlet Üniversitesinde Öğrenci Kütükleri Vakası’-Mehmet Eymen ERYILMAZ (Uludağ Üniversitesi)

- ‘Kaynak Bağımlılığı Kuramı Bağlamında Yönetim Kurulları ve Yönetim Kurulu Bileşiminin Örgüt Performansına Etkisi’- Hava YAŞBAY & Göksel ATAMAN (Marmara Üniversitesi)

- ‘Bağlamı Dikkate Almak: Türkiye Kaynaklı Çalışmalar Üzerine Bir İnceleme’- Akansel YALÇINKAYA (Anadolu Üniversitesi) & Yücel TÜRKER (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi)

- ‘Örgütsel Belleklerin Öz Oluşumu: Karmaşıklık Yaklaşımı Altında Bir Kamu Kurumu Görev Ağları Analizi’-Bora AKSU (TODAİE)

- ‘Retro-Örgüt Kuramı Çerçevesinde Türkiye'deki Örgüt Yapılarının ve Örgütsel İlişkilerin Tarihsel Analizi’-Julide KESKEN & Hakan ERKAL &Rana Kesken NAZLI & Burcu ŞENTÜRK   (Ege Üniversitesi)

- ‘Biyo-Örgütlerde Yönetim: Örgütlenmenin İçgüdüsel Doğası Üzerine’- Özge KOCAKULA (Adnan Menderes Üniversitesi)

VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı- Misafir Konuşmacı

VI. Örgüt Kuramı Çalıştayı'na davetli konuşmacı olarak Sayın Prof. Dr. Roger Friedland (Visiting Professor, Department of Media, Culture and  Communication, New York University and Departments of Religious Studies and Sociology, UC Santa Barbara) katılmayı kabul etmiştir. Sayın Friedland, çalıştayımızda  “The Value of Institutional Logics" isimli bir sunuş gerçekleştirecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 30.10.2014 16:04:10 Okunma Sayısı : 773