BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE İLİŞKİN DUYURU

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA
BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE İLİŞKİN DUYURU
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNETMELİĞİ’nce;
- Öğrenciler, bir yaz okulu döneminde yirmi dört krediyi aşmamak üzere en fazla dört ders alabilir.
- Güz ve bahar yarıyılında almakla yükümlü olduğu tüm dersleri alıp başarmış, genel not ortalaması en az 2.00 olan öğrenciler, yaz okulunda bir üst sınıftan açılan on sekiz krediyi aşmamak üzere en çok üç ders alabilirler.
- Öğrenciler Üniversite içinde başka bölüm/programlarından ya da Üniversitede açılmamış olmak kaydıyla Üniversite dışından, derse/derslere kayıt yaptırmadan önce, ilgili bölüm başkanlığının uygun görüşü ve ilgili yönetim kurulunun oluru ile eşdeğer ders/dersler alabilirler. Her bir yaz okulu döneminde, yirmi dört krediyi aşmamak üzere en çok dört ders Üniversite dışından alınabilir.

Üniversitemizde açılmayan dersleri dışarıdan alacak öğrencilerimizin ekteki “Yaz Okulu Dilekçesi”ni doldurup aşağıda belirtilen bölüm sekreterliği maillerine ulaştırmalarına müteakip Danışman ve Bölüm Başkanının onayı ile mümkün olacaktır. Onaylanan dilekçeler Fakülte Yönetim Kurulunda görüşüldükten sonra Fakültemiz ana sayfasında ilan edilecektir. Bu nedenle dilekçe vermeyen, dilekçesinde belirtilen ders dışında ders alan, onaylı notları diğer üniversiteden gelmeyen öğrencilerin işlemleri geçersiz olacaktır. Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederiz.
DEKANLIK

Ek-1: Yaz okulu dilekçesi
Ek-2: MSKÜ Yaz Okulu Yönetmeliği (tıklayınız)

Kamu Yönetimi Bölümü Sekreteri: Çilem AKCAN, 2111416, kamu@mu.edu.tr