2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONU TEK DERS SINAVI DUYURUSU (GÜNCELLENDİ)

TEK DERS SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN “TEK DERS SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİNİ” DOLDURUP, 08 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.30’A KADAR İLGİLİ BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE ŞAHSEN ELDEN TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

AÇIKLAMALAR :
  • TEK DERS SINAVLARI YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.
  • TEK DERS SINAVINA DAHA ÖNCE GİRMİŞ OLAN VE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER SINAVA GİREMEZ.
  • TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN HARÇ YATIRMASINA GEREK YOKTUR.
  • ŞAHSEN BAŞVURU YAPMAYAN (E-mail, faks, kargo vb) ÖĞRENCİLERİN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Başvurular kontrol edildikten sonra başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi en geç 10 Mart 2023 Cuma günü Fakülte web sayfasında ilan edilecektir.
Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederiz.

DEKANLIK

Tek Ders Sınavı Bilgileri:
Sınav Tarihi        : 15.03.2023, Çarşamba
Sınav Saati         : 14.00
Sınav Yeri           : 201 Nolu Amfi

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 01.03.2023 13:46 Okunma Sayısı : 2110