2020-2021 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARINA İLİŞKİN DUYURU

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARINA İLİŞKİN DUYURU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme ve ders kayıtları 28 Eylül-2 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerin belirtilen tarihler arasında ders seçimlerini yaparak kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.
COVİD-19 salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle kayıt yenileme ve ders kayıtları yüz yüze yapılmayacak olup, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılması gerekmektedir. Öğrenciler ders kayıtları ile ilgili soru ve sorunlarında danışmanlarına öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden mesaj atarak ulaşmalıdır.
Ders kayıtlarını kesinleştiren ve/veya danışmanı tarafından ders kaydı onaylanmış olan öğrenciler kayıtları ile ilgili tüm değişiklikleri 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında danışmanları ile iletişim kurarak yapabileceklerdir.

Kayıtlar ile ilgili olarak aşağıdaki bilgilendirmeleri mutlaka inceleyiniz.

Kayıtlara İlişkin Bilgilendirme Dokümanları
1. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Kılavuzu
2. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bölümler İtibariyle Akademik Danışmanlıklar ve İletişim Bilgileri
3. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi
4. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemizdeki tüm dersler uzaktan öğretim yöntemiyle yürütülecek olup, Ders Yönetim Sisteminin (DYS) kullanılmasına ilişkin bilgilendirmelere uzem.mu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgilendirme

Not: Yeni kayıt yaptıran ve daha önce ders kaydı yapmamış olan öğrenciler ders kaydından önce aktivasyon.mu.edu.tr (aktivasyon işlemini yapmış olan öğrenciler hariç) adresinden aktivasyon işlemini yapması gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2020 11:17 Okunma Sayısı : 2259