Fakültemiz bünyesinde Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Muğla Müdürlüğüne bağlı irtibat bürosu açılmıştır.

Bilindiği gibi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri Çalışma ve İş Hukuku ile ilgili işlemler yanında; işsizliğin önlenmesi, istidamın korunması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla işbaşı eğitim programları, UMEM Beceri 10 kursları, Toplum Yararına Çalışma Programları ile bilgisayar destekli harita çizim kursundan cam üflemeciliğine, uygulamalı girişimcilik eğitiminden mekatronik kursuna, ön muhasebe kursundan masör/masöz kursuna kadar 274 çeşit kurs ve program alanında hizmet vermektedir. Kurs ve programlarımız yararlanıcılarına günlük 20 TL harçlık ödemekte ve iş kazası ve meslek hastalığı sigortalarını karşılamaktayız. Tüm bu hizmetlerle ilgili ön bilgileri Müdürlüğümüz hizmet binasında verilebildiğimiz gibi, açtığımız irtibat bürolarında da vermekteyiz. Bu bağlamda, üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 18 Mart 2013 itibariyle irtibat bürosu açılmış bulunmaktadır. Kariyer planlaması kapsamında, yukarıda sayılan tüm kurs ve programlar hakkında bilgi almak ve yararlanmak isteyen öğrencilerimizi İş ve Meslek Danışmanımızın sürekli olarak görevli bulunduğu irtibat büromuza beklemekteyiz.

02.04.2020 Okunma Sayısı : 163