2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
ARA SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU
Fakültemiz Yönetim Kurulunun 19/11/2020 tarih ve 1211 sayılı kararına göre ara sınavların     30 Kasım-6 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılmasına, ara sınavların yapıldığı hafta derslerin yapılmamasına ve birinci öğretim ile ikinci öğretim programlarındaki derslerin sınavlarının ayrı yapılmasına karar verilmiştir.
Sınav Tarihleri                       : 30 Kasım 2020-6 Aralık 2020 tarihleri arası
 
Sınavların Başlangıç Saati     : Her dersin haftalık ders programındaki ders başlangıç saati
 
Sınavlara Erişim Süresi          : Her dersin haftalık ders programındaki dersin başlangıç saatinden başlayarak 24 saat içerisinde öğrencilerin sınavlarını tamamlaması gerekmektedir.
 
Online Sınav                          : Online sınavlar her dersin haftalık ders programındaki dersin başlangıç saatinde başlayacak olup, öğrenciler bu saatten itibaren 24 saat içerisinde sınavını başlatmalı ve dersin sınav süresi içerisinde tamamlaması gerekmektedir.
Öğrenci sınavını başlattıktan sonra sınav süresi içerisinde tamamlamak zorundadır. Sınavın duraklatılması veya daha sonra tekrar başlatılması mümkün değildir.
Her öğrencinin 1 defa online sınava katılma hakkı bulunmaktadır.
 
Ödev                                      : Ödevleri hazırlama süresi her dersin haftalık ders programındaki dersin başlangıç saatinde başlayacak olup, öğrencilerin bu saatten itibaren 24 saat içerisinde ödevini sisteme yüklemesi gerekmektedir.
 
Fakültemizdeki bölümler itibariyle sınavların yapılış şekillerine (online/çevrimiçi sınav veya ödev) aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü
İktisat Bölümü (Türkçe ve %100 İngilizce)
İşletme Bölümü
İşletme Bölümü Lisans Tamamlama Programı
Kamu Yönetimi Bölümü
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü (%30 İngilizce)
Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü  (Türkçe ve %30 İngilizce)
 

Son Güncelleme Tarihi : 15.12.2020 14:47 Okunma Sayısı : 6806

Son Duyurular